Jarní Setkání těžařů a valná hromada 2024

■ 10. – 12. dubna 2024

■ Vinařství U Kapličky, Zaječí

Zveme Vás k účasti na pravidelném jarním Setkání těžařů, které se uskuteční v dubnovém termínu ve známém moravském Vinařství U Kapličky v Zaječí.

Ve středu 10. dubna se bude pro členy Těžební unie konat valná hromada. Pozvánku k valné hromadě společně s plnou mocí naleznete v odkazech:

Hlavní konferenční den, čtvrtek 11. dubna, je věnován odborným přednáškám z oblasti legislativy, aktuálních informací z EU, nebo tématům zaměřeným na technologická řešení těžby. Odpolední program nabídne pro všechny zúčastněné moderovanou diskusi Budoucnost těžebního sektoru a zajištění surovin pro ekonomiku ČR vedenou formou „kulatého stolu“, u kterého budou přítomni pozvaní zástupci institucí významných pro další rozvoj těžebního sektoru.

V rámci doprovodného programu se představí hodonínské Muzeum naftového dobývání a geologie. Během konferenčního dne bude dále možnost prohlédnout si výstavu minerálů s názvem Zkamenělý les realizovanou pracovníky brněnského Moravského zemského muzea. A nebude také chybět možnost zúčastnit se prohlídky vinných sklepů spojené s degustací.

Během páteční exkurze 12. dubna se vydáme na prohlídku vrtné soupravy Bentec 350 společnosti MND a.s. na vrtu Krumvíř 3, projektovaného do hloubky 4 340 m.

Členové Těžební unie i další společnosti mají během konference možnost využít prostor k firemní prezentaci. Objednávka prezentace je součástí přihlašovacího formuláře. K dojednání přesných podmínek nás, prosím, předem kontaktujte.

Pro registraci využijte přihlašovací formulář níže v odkazu. Přihlášení je možné do středy 3. dubna 2024.

PŘIHLÁŠKA
POZVÁNKA S PROGRAMEM